Anatolische herdershond

Kaart van Noord-Amerika
De Anatolische werd ontwikkeld om onafhankelijk en krachtig te zijn, verantwoordelijk voor het bewaken van de kudden van zijn meester zonder menselijk assistentie of richting.

Anatolische herder honden, zoals de naam suggereert, afkomstig is uit de Kangal-regio van Sivas, Turkije. ze kunnen opgroeien tot 240 lbs. Deze eigenschappen maken het een uitdaging als huisdier; eigenaars van honden van dit ras moet de socialiseren honden om ze in geschikte metgezellen te veranderen. Ze zijn intelligent en kunnen snel leren, maar kiezen er misschien voor om niet te gehoorzamen; dit is geen hond voor een beginnende of verlegen eigenaar. Ze worden erg beschermend voor anderen dieren in het huishouden, en zal hen behandelen als hun kudde.

Ze staan ​​er ook om bekend dat ze doden beren om hun aanklacht te beschermen. Volgens Turkse herders, drie Anatolische Herder Honden zijn in staat om een ​​roedel van vijf wolven te overwinnen en een van twee van hen te doden.
Let op, dit artikel is gemarkeerd als onvolledig en zal naar verwachting worden bijgewerkt.

Anatolische herdershond Feiten


Anatolische herdershond
bewaker
Rood, bruin, wit, crème
Noord Amerika
68kg (150lbs)
Moedig, krachtig en stevig
Moet vanaf jonge leeftijd worden getraind en het beste reageren op motiverende training, omdat ze dominant en koppig kunnen zijn