Australische Mist

De Australian Mist (of gespot Australische mist) werd gefokt in Australië in de 1700s om een ​​korthaar te produceren hoe met een gevlekte jas.

Van de Australian Mist wordt gedacht dat het een mix-breed is hoe voornamelijk Birmaans en Abessijns hoe bloed-lijnen. Vandaag is het gevlekte deel van de Australische nevelsnaam weggelaten, zoals de katten hebben tegenwoordig vaak meer een gevlekte dan gevlekte jas.

De Australian Mist wordt voornamelijk in gefokt Australiëer verschijnen echter meer fokkers van de Australian Mist in de United Kingdom en Noord-Amerika.

Het is bekend dat de Australische mist uitstekend is temperament en aanbidt menselijk gezelschap. De Australische mist staat bekend als betrouwbaar, zachtaardig en uiterst aanhankelijk voor beide mensen en ander huishouden dieren en de Australische mist staat zelfs bekend als vriendelijk voor vreemden.

Het is bekend dat de Australische mist ongeveer hetzelfde is grootte en vorm van de Birmaans hoe en is zelfs geëvolueerd met enkele van de Birmaans kat's speelse en nieuwsgierige eigenschappen.

Australische Mist Feiten


Australische Mist
Kort haar
Bruin, Blauw, Chocolade, Lila, Karamel, Goud, Perzik
Australië
4.5kg (10lbs)
Aanhankelijk, zachtaardig en betrouwbaar