menselijk

De mens maakt deel uit van de primaat groep die op twee benen loopt in plaats van de gebruikelijke vier, zoals de meeste andere primaten, die bekend staat als tweevoetig. Wat de mens echter onderscheidt van andere primaten, is het feit dat de mens een sterk ontwikkeld brein heeft en daarom in staat is tot abstract redeneren, taalgebruik en probleemoplossing.

Men denkt dat de moderne mens in het oosten is ontstaan Afrika rond 200,000 jaar geleden en vanwege de geavanceerde mentale capaciteit van de mens en het feit dat mensen in staat zijn geweest om hun twee vrije armen te gebruiken om objecten te manipuleren, heeft het ertoe geleid dat mensen geavanceerder zijn in het gebruik van gereedschappen dan alle andere soorten van dieren.

Men denkt dat de menselijke bevolking op aarde 6.8 miljard menselijke individuen overschrijdt, een aantal dat jaar na jaar continu lijkt te groeien. Tegenwoordig zijn er grote populaties mensen op elk continent op aarde met uitzondering van Antarctica, een continent zo koud en verlaten dat slechts een handvol van de dier soorten bestaan ​​daar eigenlijk.

Zoals veel andere soorten van primaten zijn mensen zeer sociaal dieren en kunnen met elkaar communiceren via gesproken taal, gebaren en geschreven taal. Mensen hebben extreem complexe sociale structuren ontwikkeld die hebben betekend dat de menselijke bevolking met elkaar is verbonden via een reeks onderling verbonden groepen en organisaties.

De sociale interacties tussen het menselijk ras van vandaag betekent dat er een grote verscheidenheid aan tradities, rituelen, ethiek en wetten is die samen de basis vormen van de moderne samenleving. De menselijke waardering voor esthetische schoonheid heeft geleid tot de ontwikkeling van kunst, literatuur, muziek en schrijven.

Mensen staan ​​vooral bekend om hun verlangen om kennis te vergaren over en antwoorden te vinden op complexe vragen over de wereld om hen heen. Deze mate van nieuwsgierigheid heeft geleid tot de vooruitgang in hulpmiddelen en vaardigheden, aangezien mensen de enige zijn soorten of dier bekend om branden te maken, voedsel te koken, kleding te maken en technologieën te ontwikkelen. Mensen gebruiken deze essentiële succesvaardigheden door de generaties heen met behulp van onderwijs.

menselijk Feiten


Animalia
chordata
Mammalia
primaten
Hominidae
Homo Sapiens Sapiens
Wereldwijd gevestigd nabij rivieren
Bruin, bruin, zwart, wit, olijf
Smooth
54-83kg (120-183lbs)
29km / h (18mph)
Omnivoor
Beren, leeuw, tijger
60-80 jaar
Zoogdier
Groenten, Fruit, Vis
Loop op twee voeten en intelligente communicatie
1.5-1.8m (5-6ft)