Gebruiksbeleid

U mag deze website gebruiken voor het beoogde doel, namelijk het leren kennen van dieren, hun leefomgeving en alles wat daarmee samenhangt. U mag geen enkel automatisch apparaat of programma gebruiken om toegang te krijgen tot een deel van Zooz.wiki of om dit te kopiƫren.

Inhoud van de website
Alle inhoud die op Zooz.wiki wordt gevonden is eigendom van Zooz.wiki. De informatie op deze website is bedoeld als een publieke referentie, zonder enige garantie, en wordt geleverd op een “as-is” en “as-available” basis. Elk artikel wordt gecontroleerd voordat het op Zooz.wiki wordt gepubliceerd. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om de juistheid van de informatie op deze website te garanderen, is Zooz.wiki niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie. Neem contact op met Zooz.wiki met eventuele fouten.

Copyright Informatie
Alle informatie op deze website is originele, auteursrechtelijk beschermde inhoud van Zooz.wiki. Daarnaast is alle webpaginatekst, HTML-code, webscripts, database-informatie, afbeeldingen en pagina-ontwerp origineel en wordt deze beschermd door het internationale auteursrecht. U mag informatie van de Zooz website gebruiken voor persoonlijk gebruik, maar u mag de inhoud van deze website niet herpubliceren, reproduceren, uploaden, posten of publiekelijk verspreiden. Als u informatie van Zooz.wiki in een krant of publicatie wilt opnemen, kunt u een schriftelijk verzoek indienen.

Icoonafbeeldingen die op Zooz worden getoond, worden uitsluitend gebruikt voor representatieve doeleinden. Deze beelden behouden het auteursrecht van de respectievelijke software-ontwikkelaars en mogen niet worden gekopieerd en heruitgegeven. Ontwikkelaars met vragen over het weergeven van pictogrammen op de Zooz.wiki website kunnen contact met ons opnemen.

Meld alle schendingen van het auteursrecht aan Zooz.